SOAP
Design – Fotografie

Laurens & Nadia said.. yes!
trouwreportage

Yes I do

Make up en hakjes

Eindelijk, ik mocht weer.. mijn eerste trouwreportage van 2018! Bah, de hele maand was er alleen maar regen en wind! Behalve op 14 maart 2018, hoe is het mogelijk! De grote dag van Laurens en Nadia begon met zon, een reusachtig schip en een over-enthousiaste trouwfotograaf. That would be me, haha! Het verzorgen van trouwfotografie is het leukste wat er is. Als het seizoen eindelijk weer begint.. hip hip hooray!

Titanic vibes!

Na de weddingpreps konden Laurens en Nadia letterlijk in het bootje stappen. Op het dek hebben we de eerste beelden van de trouwreportage vastgelegd. Titanic, eat your heart out want wij hadden alle tijd voor de trouwfotografie. En dit schip.. zonk niet! Trouwfotografie is voor het stelletje vaak toch (in het begin) een beetje ongemakkelijk. But take a look, dat zie je hier niet terug! Al snel vergeet je dat ik er ben en verloopt het allemaal heel spontaan. Dat is uiteindelijk toch waar het om draait.. het echte moment vastleggen!

Van de SS Rotterdam naar Hotel New York.

Tijdens een kleine break in de hotelsuite, voelde ik de gezonde spanning van het stel. Na een laatste shot in de suite heb ik ze even alleen gelaten voordat de ceremonie begon. ‘Dit is jullie moment kanjers.. geniet daar samen nog eventjes van’. Daarna was het moment daar. Het intieme gezelschap van familie en vrienden konden zien hoe pappa en Nadia samen naar binnen kwamen. Een erg mooi moment.

Taart en bubbels!

Even ontladen met een glaasje bubbels en deze prachtige naked caked! Mooie woorden van paps en mams. En niet te vergeten.. show that ring! De trouwringen van Laurens en Nadia waren wel heel speciaal en mochten niet ontbreken in deze trouwreportage! Dit wereldreizende stel heeft unieke trouwringen uitgekozen. They sealed the deal.. maar dan wel met de wereld om hun vingers. Super gaaf!

Ze waren er allemaal bij!

De trouwreportage zou niet compleet zijn zonder een paar familyshots! En de meiden waren natuurlijk ook ooggetuigen op de grote dag van Nadia! Tijdens de proost sneakte ik er af en toe tussenuit om foto’s te maken van een aantal groepjes. Groepsfoto’s? Jazeker! And they don’t need to be dull.. right?

Laurens en Nadia, bedankt dat ik 14 maart 2018 aanwezig mocht zijn om julle trouwreportage te verzorgen. Het was een mega toffe dag!

Liefs Larissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *